Basisschool Westwoud, Veldzichtstraat 17, 2381 BT Zoeterwoude. tel: 071 5801505 - email:
westwoud@scoleiden.nl

donderdag 10 november 2011

Serious Westwoud / Zeriouz Zoeterwoude

Al eerder heeft u kunnen lezen in een oproep om acties te bedenken, dat we als school druk bezig zijn om de actie van 3FM en het Rode Kruis te ondersteunen. De plannen krijgen zo langzamerhand steeds meer vorm. Zo hebben we ons aangesloten bij Zeriouz Zoeterwoude. Als school hebben we één van de nummers uit de top 100 'geadopteerd'. We gaan natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen zodat dit nummer zo hoog mogelijk eindigt in de levende jukebox in de meester op 22 december. Elke groep voert een eigen actie (welke uit de eerdere inzendingen gekozen kunnen worden). Deze acties kunnen plaatsvinden in de periode tussen Sint en Kerst en/of op 22 december. Deze traditionele dag van de Kerstviering en Kerstloop zal een speciaal 'Serious' tintje krijgen. Hierbij verliezen we zéker de Kerstgedachte niet uit het oog!
Naast de schoolbrede- en klassenacties zijn individuele initiatieven uiteraard van harte welkom! Een donatie natuurlijk ook!
'Ons' nummer is "Price tag", gezongen door Marije! Heeft uw kind geld ingezameld, of wilt u een bijdrage leveren, dan mag het bedrag overgemaakt worden op rekeningnummer 47.16.38.951 t.n.v. ZeriouZ Zoeterwoude onder vermelding van "price tag"- Westwoud
Hiermee steunt u de moeders in oorlog; zetten we de Westwoud goed op de kaart en geven we Marije (oud leerling) een boost, want hoe leuk zou het zijn als zij eerste werd?!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten