Basisschool Westwoud, Veldzichtstraat 17, 2381 BT Zoeterwoude. tel: 071 5801505 - email:
westwoud@scoleiden.nl

zaterdag 19 november 2011

Tweede actie Serious Westwoud van start

Vanuit de prijsvraag waarin we op zoek gingen naar originele acties kwam een idee van een aantal leerlingen uit groep 6. We zijn ermee aan de slag gegaan en hebben het volgende bedacht:
We gaan in de kou zitten! Letterlijk dan, want figuurlijk geeft het enorm veel voldoening om met zo'n goed doel bezig te zijn en echte warmte komt uit onze harten natuurlijk!
Maarrrrr dat doen we niet zomaar natuurlijk! De komende weken kan er geld gestort worden in een speciale spaarpot. Elke €50,- die daar in komt, staat voor een uur in de kou! We streven in eerste instantie naar een woensdag. Hiervoor hebben we een kleine €200,00 voor nodig. Mocht er meer binnenkomen, stappen we over naar een hele dag (donderdag) en eventueel zelfs woensdag én donderdag! Iedereen zal zich die dag(en) extra warm moeten kleden en sjaals en handschoenen en petten zijn voor één keer ook toegestaan in de klassen. Ans en Ruud zorgen tussendoor voor de innerlijke mens met warme dranken en andere versnaperingen.
Helpt u ons om zoveel mogelijk in te zamelen voor de moeders in oorlogsgebieden? De spaarpot zal duidelijk zichtbaar bij de ingang van de school te vinden zijn, waar we ook dagelijks de stand bekend zullen maken!
Verwarm ons hart en laat ons in de kou zitten!
Er kan gestort worden vanaf komende week tot dinsdag 13 december. Vervolgens gaat woensdag 14 en/of donderdag 15 december de verwarming uit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten